Vragenlijst Burn-out voorkomen - Cornielje Consult

Partner behoeden voor burn-out?

Check de partner vragen lijst burn-out voorkomen

Vragenlijst burn-out voorkomen

 
Heb je de laatste tijd – zeg het laatste half jaar – het idee dat je wat minder lekker in je vel steekt dan normaal.Sta dan eens stil bij de onderstaande vragen. Of neem een kijkje in onze uitgebreidere Partnervragenlijst ‘burn-out’ voorkomen. Wellicht is dat een aanleiding om eens geheel vrijblijvend contact met mij op te nemen.

 

Formulier niet automatisch insturen

Om privacyredenen hebben we het niet mogelijk gemaakt om dit formulier vanaf de site automatisch in te sturen. Heb je naar aanleiding van het doornemen deze lijst of de partnervragenlijst Burn-out voorkomen echter vragen, dan kun je mij altijd geheel vrijblijvend mailen of bellen op: 06 10 16 21 79.

 

NooitSomsVaakBijna altijd
Ik zie er tegenop om naar het werk te gaan.
Ik voel me bedroefd zonder dat daar echt een reden voor is.
Ik gebruik de laatste tijd meer alcohol, drugs of kalmerende middelen om mij beter te voelen.
Ik heb slaapproblemen omdat ik me zorgen maak over mijn werk.
Ik ben geïrriteerd en val uit tegen mensen.
Ik kan me niet meer concentreren op mijn werk zoals vroeger